O nama

Naše iskustvo

FRIGO NEKRETNINE je ogranak firme FRIGO 2000 EXPORT-IMPORT, preduzeća koje je specijalizovano za projektovanje i montažu industrijskih rashladnih sistema, proizvodnju i servisiranje rashladnih uređaja u industriji, ugostiteljstvu, trgovini i domaćinstvima. Mnogi industrijski objekti, poput Imleka, Šabačke i Niške mlekare , kao i velika rashladna postrojenja u: Vojsci Srbije, veleprodajama poput Disa, Bartule, nekada Pekabete, raznim fabrikama sladoleda, mesnim industrijama, vinarijama i skladištima voćasu delo naših vrednih majstora i inženjera.Kako smo se trudili da uvek budemo drugačiji i inovativni više od dve decenije, stekli smo veliko poverenje ovde, ali i u zemljama bivše Jugoslavije.Davne 2006. godine počeli smo da se bavimo i posredovanjem u Prometu nepokretnosti, gde smo, zahvaljujući velikoj podršci i upornosti, ali i znanju, kao i studioznom pristupu, postali zapaženi i u ovoj oblasti.

Fokus na klijenta

Mnogo je razloga da budete deo ovog tima i pružite nam šansu da za Vas pronađemo parče raja u nekom od šumadijskih sela ili, pak, na obroncima naših prelepih planina Kosmaja, Avale,Bukulje, Zlatibora…. Kao i da pokušamo da prezetujemo Vašu nekretninu na najbolji mogući način. Ukoliko želite dobre stanove u Beogradu,Mladenovcu i okolini, kako u novijoj, tako i u starijoj gradnji, na pravoj ste adresi. Za gotovo većinu nepokretnosti, prodaju realizujemo u očekivanom roku. Spremni smo da Vas saslušamo! Poklonite nam malo svog vremena i obećavamo da ćemo ispuniti tražena očekivanja!

Timska kohezija

Za impozantan broj realizovanih prodaja, možemo zahvaliti našem malom timu posvećenih, i iskustvom bogatih, agenata. Trudimo se da budemo efikasni, ali i spremni da ispunimo očekivanja Vas - kao prodavca, ali kao i kupca. Naš tim će Vam prezentovati nekretnine, pomoći u odabiru i voditi kroz ceo proces kupovine.

Firma od poverenja

Frigo 2000 Export-Import DOO ima sertifikat koji potvrđuje da je poslovni subjekt u grupi preduzeća s najboljom bonitetnom ocenom u Srbiji. Bonitetne ocene su neophodan ekonomski instrument koji se primenjuje u savremenom poslovnom svetu i koriste se kao verodostojna provera celokupnog poslovanja jednog privrednog subjekta . Omogućavaju brže i jednostavnije donošenje poslovnih odluka pri izboru poslovnog partnera, analize konkurencije i procene rizika. Predstavljaju podršku u postupku finansijske analize pojedinačnog poslovnog društva.